MALATYA / DARENDE - Ilıca Ortaokulu

Ilıca Ortaokulu

Adres
ILICA MAH. KABAŞLAR MEVKİİ KÜME EVLERİ ILICA ILKOKULU BLOK NO 46 DARENDE / MALATYA
Vizyon
Bilgiyle donanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Tenel amaçları rehberliğinde, yasa ve mevzuat çerçevesinde; teknolojik gelişmeleride kullanarak, bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirerek bir üst öğretime hazırlayan, gelişmeye ve yeniliklere açık, hizmet sunduğu toplum ve çevresiyle uyumlu bir kurum olmak.
08:30 başlar. 14:40 da biter.
Köy arabası günde 1 defadır. Sabah gider akşam gelir.
Ilıca Kasabası / Darende / Malatya
İle uzaklık 108km İlçeye ise 40 km
Diğer Hususlar
Ilıca İlk-Ortaokulu 1947 yılında açılmış 1992 de 8 yıllık eğitime geçmiştir. Şimdi kullanılan bina 2002-2003 de faaliyete geçmiş ve 12 dersliği vardır.10 derslik 2 laboratuardan oluşan okul binasını Ilıca ilkokulu birlikte kullanmaktadır. İlkokulumuz 1-2. Sınıflar ile 3 - 4. Sınıflar Birleştirilmiş Sınıf şeklinde öğretime devam etmektedir.