MALATYA / DARENDE - Ilıca Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarından...

Ock

Malatya Valimizin eşi Sayın Ebru ŞAHİN, Darende Kaymakamımızın eşi Sayın Rabia TÜRKOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi İNCE, Şube Müdürlerimiz, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi personelleri ve Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi personelleri ile beraber okulumuzu ziyaret etti.
Öğrencilerle birebir ilgilendiren, Ebru ŞAHİN Hanımefendi, öğrencilere hediyeler verip öğrencilerle sohbet etti.

Ock

Ortaokul öğretmenleri ve okul müdürümüz, Çınar Köyündeki öğrncilerimizi ve velilerimizi ziyaret etti.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasını öğrencilerilerizle kutladık. Haftanın amacına uygun olarak kutlayan, öğrencilerine yerli malı kullanımının önemini aşılayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Ilıca Ortaokulu olarak "Matematik Seferberliği" Kasım ayı projemiz "Turşumu Kuruyorum" kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte turşu kurduk.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darende Müftülüğünün kitap okuma seferberliği de en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Kas

Kasım ayı projemiz "I give a recipe"(Bir yemek tarifi veriyorum) etkinliği yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84' üncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle andık. Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda "Malatya Okuor" Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği yapıldı